Vecka 22, vad händer?

Vecka 21 tog slut igår, och det var en ganska fin vecka faktiskt. Vädret vände, jag träffade mina föräldrar på distans och vi hade för första gången någonsin ett barn som spontanplingade på dörren och frågade om Isak och Karl ville komma ut och leka. Magiskt! Särskilt för Isak.

Vecka 22 börjar med VAB av Karl som har förkylningsastma men ingen förkylning. Förskolans nya riktlinje är att även de med allergi och astma måste vara symtomfria när de kommer tillbaka. I vårt fall kan det innebära augusti, men vi får se. Resten av veckan tänker jag:

Läsa: fortsätter med Tistelhonung av Sara Paborn varvat med Steglitsan av Donna Tartt. Den senare är över sjuhundra sidor, så den blir väl färdig lagom till jul!

Lyssna på: Tröttnade på Årstafrun – får se om jag plocka upp den en annan gång igen. Har inte fått nog av kvinnohistoria dock så nu lyssnar jag på Fem kvinnor som förändrade världen av Ulla-Britta Ramklint. Tack för tips om Flashback forever förresten! Den första podden jag velat fortsätta med på länge. Annars lyssnar jag ofrivilligt på fyraåringens oavbrutna gnäll, och frivilligt på Chris Isaak-hits.

Titta på: Skaffade Apple TV+ för att få se Defending Jacob och The Morning Show med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon. ÄLSKAR Jennifer och Reese.

Träna på: att inte vara bitter. Säger till om jag lyckas. Håll inte andan.

Sticka på: Riverine Pullover av en av mina favoritmönsterskapare: Andy Satterlund.

På söndag är det mors dag, men jag var säker på att den var igår vilket jag även lyckats övertyga familjen om. Fick en kaktus. Enda gången den här dagen uppmärksammats här hemma, och så var det inte ens rätt vecka. Jaja. Kaktusen är ju fin oavsett! I övrigt är veckan ganska oplanerad och det får den gärna vara. Tids nog drar allt igång igen.

Vad hittar ni på?

||||| 3 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Hur kan fsk bara hitta på egna regler? De borde väl följa FoHms rekommendationer om smitta inte ngt eget ihopkok? Konstigt och är det verkligen riktigt?

    1. Det är en privat förskola! De kan inte utesluta att det är sjukdomsrelaterat förrän allergi-/astmamediciner har kickat in… Är kluven. Karl hostar halva året pga sin astma. Men jag förstår att det är ängsligt nu. Han hade astma i mars också. Då var vi inne med honom och då uteslöts smitta, så förskolan tog emot honom. Men andra föräldrar reagerade och nu är reglerna skärpta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.