The shit that keeps on shitting

Tusen tack för era kommentarer på förra inlägget. Jag hoppas ni har överseende med att jag inte svarar just nu. För om början på veckan var tuff, så har slutet visat sig vara hela jävla Mount Everest av skit.

Skolstarten har varit skitjobbig, och det ser inte ut att bli bättre inom någon snar framtid. Igår fick vi dessutom ett mejl med information gällande Isak som vi gärna hade fått för ett halvår sedan. Han har haft det mycket jobbigare i förskolan än vi blivit informerade om och det har gått ut över andra barn. Detta har kanske inte alla, men många, vetat – dock inte vi. Utan att gå in på fler detaljer, kan vi lugnt konstatera att vi just nu genomgår den absolut värsta perioden under vår tid som föräldrar här hemma. Så idag har jag helt enkelt ägnat hela förmiddagen åt att fulböla, för vad annars kan jag göra? Ser ut som om jag har gått på för stark medicin alldeles för länge men vem fan orkar bry sig.

Usch för livet just nu. USCH.

||||| 2 Gilla! |||||

You may also like

7 kommentarer

 1. Men alltså ni fick information på MEJL? Om ert barn. Inte ett samtal öga mot öga, utan ett mejl. Bara där reser sig håren på mina armar. Håll i dig och om dig och din lilla familj. Kram

  1. Eftersom att de som borde tagit det med oss, inte gjort det kom detta från en annan person. Vi har haft en jättebra dialog kring detta och jag uppskattar mejlet, även om det var jobbigt. Inser att det låter lite kryptiskt allt, men vill bara förtydliga att vi är glada att vi fick informationen öht.

   Tack <3

   1. Ok- personen som skrev mejlet är inte att skyllas på. Men, ändå att få veta sådana saker på ett mejl. Att inte barnets pedagoger samma dag det uppstår en situation eller vad det nu är pratar med er. Det måste vara oerhört svårt att känna ett förtroende för de som ska ta hand om ens barn när den mest grundläggande kommunikationen saknas. Har också varit med om en förskoleavdelning som fullständigt havererade. Personal snackade skit om andra barn till mig- en förälder bland annat. Jag tog ett snack med förskolechefen till slut om allt elände. Tänker att det vi ser som föräldrar är den putsade sidan, det de väljer att visa upp. Den andra sidan, det som barnen möter är svårare att få syn på.

 2. Vet inte vad ni går igenom, men känner igen mig i det du berättar – med en skolstart som blev allt jag mardrömt om hela sommaren. Hoppas ni får det stöd ni behöver, som barn, som föräldrar och som familj. Ps. Känns ju sjukt malplacerat men vill tacka för din blogg, en favorit och tröst på www.

  1. Tack, det är inte malplacerat, bara väldigt fint att höra 🙂

   Vi ska ha samtal med skolan nästa vecka, så får vi se vad det slutar i. Hoppas ni också får stöd. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.