Inte så explosiv trots allt

Nu har jag läst ut Explosiva barn av Ross Green. En miljon tack för tipset om den! Jag ogillar i regel böcker om metoder och uppfostring av barn, men kan ändå inte låta bli att läsa dem. Ungefär som att min kusin inte kan låta bli att lyssna på Andres Glenmark även om han bara gör henne arg.

Den här boken var dock ingen Glenmark, utan den var faktiskt bra. Inte bara för att den fick mig att inse att min unge inte är så himla explosiv trots allt – utan mer för att den tar upp ett rimligt förhållningssätt till barn. Utan att för den sakens skull förminska eller fördumma föräldrar som ”inte lyckas”. Kan rekommendera den!

Nu är klockan 21.25 och jag ska lägga mig. Långt borta är fredagarna då jag orkade ta mig en sup efter jobbet och dansa till tre på morgonen (HUR orkade jag ens?). Kvällens prestation bestod av en egenkomponerad pizza med rostad sötpotatis, karamelliserad lök och fetaost. Efter den lade vi Karl i sängen och jag lade mig i badet med en syramask (min bästa nya hobby). Och ja. Det är fredag. Mer än så här orkar inte jag. God natt.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Det låter ändå som en rätt skön fredag. gött med pizza och bad. 🙂 Tack för tips och recension av boken. Sätter upp den på läslistan. Trevlig helg!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.