Plötsligt en dag händer det

Okej. Helt ärligt var detta i fredags och inte idag, men chocken har hållit i sig ända till idag: vi hade inte en enda konflikt innan halv sex i fredags! Halv sex PÅ KVÄLLEN. Ingen ilsken nästan tvååring som tar brorsans leksaker. Ingen frustrerad nästan sexåring som sliter i legobitar som sitter fast. Inga syskonbråk. Inga mammabråk. Och då var jag ensam med barnen större delen av dagen på grund av planeringsdag på förskolan. Vi överlevde frukost, bibliotek, Coop och städning som vänner. JAG FICK TILL OCH MED DRICKA VARMT KAFFE OCH LÄSA I MIN BOK OSTÖRT I FEMTON MINUTER. Miraklernas tid är då inte förbi. Ni som vet, vet. Som det heter.

 

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

    1. De har kompenserat för uteblivet bråk upphöjt till googolplex idag. Karl vaknade på sitt sämsta humör efter dagsvilan och jävlades med alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.