Nya bloggar i läslistan

Vid mina gudar, folk är ju så himla objussig nu för tiden!  Det finns knappt några länklistor i bloggarna längre. KOMIGEN med länkkärleken då! I de flesta av de få länklistor som finns kvar,  är det dessutom idel trasiga länkar och bloggar som inte uppdaterats sedan 2012. Så ryktet om bloggens död är kanske överdrivet, men inte fan mår bloggen bra just nu.

Med detta sagt så har jag uppdaterat min egen läslista både här och på feedly. Vill ni ha tips på vem ni ska läsa kan ni titta i menyn till höger alltså! Ni får gärna tipsa mig om fler än dem. Och har ni tips på en plugin till WordPress som listar bloggar efter senast uppdaterade inlägg, så kan ni gärna dela med er av det med. För Social Blogroll-plugin lade av med det för något år sedan.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

  1. Önskar att jag kunde lägga in en länklista, får inte till det alls på min blogg. Hur har du gjort? (Du har väl också wordpress?) (Vill också lista efter senast uppdaterade.) (Bloggtips förresten: kolla in Hanna Rosell.)

    1. Tack! Jag har wordpress, fast via egen domän (kommer inte ihåg vad detta heter just nu pga barnrelaterad minnesförlust), så jag tror att våra paneler ser lite annorlunda ut. MEN om de inte gör det så går du in under utseende och väljer widgets – där ligger kan du välja att lägga in en länklista. Länkarna dyker bara upp där om du först har lagt in dem i ”Länkar” som ligger lite längre upp i menyn. Om du fattar 🙂

      WordPress hade ett jättebra alternativ för blogglistor innan som de tyvärr har tagit bort och jag har inte lyckats hitta något som ersätter det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.