Eventuellt två droppar vatten över mitt huvud

Vet ni vad som hände? Jag kom in på museipedagogiken! Vet ni vad som hände sedan? Jag hoppade av! Alltså jag hinner inte. Poddar och bloggar och jobb och barn och stickning och böcker. Någon måtta får det ändå vara. Innan jag hoppade av lyckades jag dock skryta om min utbildning för en kollega. Och ja, det ena ledde till det andra och vips så blev jag ansvarig för en fast utställning i en lounge här. Det är så klart himla kul (till och med roligare än kursen i offentlig upphandling som jag gick förra veckan, believe it or not). Känslan av att alla snart kommer att upptäcka bluffen som är jag är dock inte jättekul. Jag kan verkligen inget om utställningspedagogik. Ingenting. Men men. Det lär ju visa sig för alla förr eller senare. Det är väl bara att ta ett djupt andetag och chansa på att ingen märker något förrän det är för sent antar jag?

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.