Sista inlägget om webbhotellbytet

Ja jävlar. Vilken pärs hörrni? Men nu. NU tror jag banne mig att jag är över på andra sidan, två veckor försvann på vägen men bilderna är i behåll. Några inlägg är klippochklistrade och några är borta för alltid. Jag har fortfarande en hel del att bygga upp, som blogglänklistan och kategorier och sådant där annat, men alltså jag läser Vassa föremål av Gillian Flynn just nu så det får faktiskt vänta. Jag har redan lagt en arbetsdag i tid på den här bloggen idag, inklusive en timmes supportsamtal till GoDaddy som tydligen har fått pris för sin support? Jo tjenare. Pris för att fara med osanning möjligen. Mindre än tio minuter skulle jag få vänta på svensk support, efter en halvtimma kopplades jag upp till en engelsk variant som inte kunde hjälpa mig alls. Tacka vet jag Sandra på one.com som till slut ledde mig rätt.

Skål!

23402ad5375d46df16ccf07b040dea3f

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

3 kommentarer

  1. Jag har nog så jag kan komma år dina inlägg som försvunnit i min bloggläsare på plattan om du är intresserad. Försökte klicka in på ett av dem nu för att se om du fick några tips på bloggar etc av människor med annan bakgrund än vita heterokvinnor i västvärlden..

    1. Ja gärna! Jag försökte gå in via min WP-app och lyckades fånga upp ett par, men sedan ville den uppdatera sig och då försvann bland annat det inlägget du nämner. Får du loss det, så skicka gärna hit: soflex @ gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.