Ett nytt barn, helt olikt det första

Alltså jag vet ju att även spädbarn har sina egna personligheter och så vidare, men jag är ändå förvånad över den enorma skillnaden mellan Isak som spädbarn och Gosse Jonsson II. Framförallt är jag så himla lättad över att (än så länge) inte behöva amma honom oavbrutet och att lillebrorsan inte bara kan tänka sig att ligga någon annanstans än ovanpå oss, utan även accepterar mat från flaska så att Alex kan vara en del av utfodringen också. 

På det stora hela mår jag så enormt mycket bättre nu, än jag gjorde första gången. Jag har till och med mått så bra att jag har blivit en hippie och burit barnet i sjal ett par gånger! Nu hatade han det i och för sig, så hippielivet fick ett snabbt slut – men ändå! Mitt enda egentliga problem för tillfället, är att detta barn kommer namnges enligt Isaks första förslag, eftersom att det är helt och hållet omöjligt att enas om ett namn i det här hemmet. Så. Säg hej till Prinsessan Bajs:

 

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

6 kommentarer

  1. Hej Prinsessan Bajs!

    Alltså, jag har så svårt att tänka mig att jag kommer att få en bäbis som inte bara är en miniElly, utan en alldeles egen liten person! Kan inte få in det i mitt huvud hur jag än försöker.

    1. Det är skumt även efter att bebisen kommer ut! I alla fall för mig, även om jag långsamt börjar inse det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.