web analytics

Livet med en treåring

Jag tror att det är det roligaste som finns. Han fattar så mycket på sitt eget sätt. Att vintern är bråkig när den kommer tillbaka, att det är jobbigt att få väder i ögonen när det regnar, att det som är trasigt behöver batterier eller plåster, att jag är hur korkad som helst när jag råkar säga ”chokladbullar” istället för ”chokladbollar” och att när jag råkade klippa honom i kinden så behövde ”MAMMA LAGA MIG”. Ja, jag har aldrig sagt att jag vinner något moderspris. Har du försökt att klippa en treåring som vägrar sitta stilla? Helt omöjligt att inte få med lite kind då. Faktiskt. Hur som helst så är livet väldigt roligt just nu. Med honom, med Alex, med träningen, mina vänner och med Rätt Avigt som vi spelade in ett nytt avsnitt av igår! Om det inte vore för att jag har tre informationspunkter på mötet imorgon bitti (som hålls på engelska) och att det kommer att hålla mig vaken större delen av natten, hade jag förmodligen vaknat som hippie. Komplett med kroniska barfotafötter, tovigt hår och ett konstant sug efter braj (nej, jag har inte fördomar).

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.