Sömnfrid!Imorse skrev jag på Instagram att jag nästan tycker synd om dem som sover bra jämt, eftersom att de aldrig får uppleva den fantastiska känslan av två hela nätter med sömn på raken, efter fyra månader med minst två vakentimmar per natt. Som att plötsligt komma ut ur en överfull  tunnelbanevagn utan ventilation rakt in i en strålande vårdag. Jag kan andas och det luktar inte ruttet!! Jag känner mig inte trängd och irriterad! Blir nästan religiös! Samt smider orimliga planer för resten av livet. Tre barn, två hus, femton katter, sommarstuga, eget gym, tid för stickning och portvin. Är bra sömn vägen till ett småborgerligt liv alltså? Det förklarar ju onekligen en del…

Det är inte Isaks fel att jag är vaken för övrigt. Det är hormoner eller stress eller både och. Firar i alla fall denna fantastiska sömnperiod på två nätter som sig bör; med alkoholfri öl, chipsrester och en bok, som jag bara har släppt när jag varit absolut tvungen sedan jag började läsa den (!!!). På måndag ska jag smörja in mig med en salva som hjälper pcos-drabbade med hormonbalansen. Efter det tänker jag sova som en gud resten av livet. Och jävlar vad jag kommer att orka läsa böcker och sticka då! Ni anar inte. Kommer varken ha tid med de två husen eller de tre barnen. 

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Om du inte läst den så kan jag rekommendera Fågelbovägen 32 (?). Tyckte att den var ännu bättre än Borta bäst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.