web analytics

Så här såg vi ut idag – jag, Isak och sovrummet

Igår avslutade jag och Alex kvällen med att fortsätta ta oss igenom systembolagets ekologiska vinutbud. Vi hade kommit till vinet ”Four o’clock chardonnay” och jag var rimligt peppad på grund av det fyndiga namnet, trots att klockan sedan länge passerat fyra. Vinet var inget särskilt dock. Nu låter det förmodligen som att jag har bättre koll på vin än vad jag har, men just chardonnayer brukar vara rätt tråkiga och så var även den här. Vad den däremot gjorde var att den gav mig en helt orimlig bakfylla idag. Två glas drack jag, och precis innan sänggåendet puffade jag lite på en cigarr och idag vaknade jag nästan skrikandes av ångest. Har mått som ett härke (inte att förväxla med ”härk” som betyder kastrerad rentjur) hela dagen och det blir bara värre. Jag tycker inte att det är rättvist faktiskt.

Nu skulle jag dock inte beklaga mig över min oförtjänta bakfylla utan jag tänkte lägga upp en bild från verkligheten! Jag, i en helt naturlig pose, i vårt autentiska sovrum. Vad som kanske inte framgår av bilden är att jag homestylade innan den togs. Ja, faktiskt så gjorde jag det. Det låg en hög kläder på sängen, en träningsväska på golvet och så har det hängt en sjal lite konstnärligt över spegeln, men den råkade jag visst dra ner (vilket ju var synd, för tyllsnodden och den där vikta ultraljudsbilden på Isak gör ju inte mycket för världen).  Jag råkade även missa att lådorna och sopskyffeln hade en så framträdande roll att de skulle komma med på bild. MEN JAG SKÄMS INTE! Hur som helst. Jackan, klänningen och halsduken är från bytesdagen igår. Det var det hela den här långa transportsträckan av text skulle komma fram till. Var så god för info!

Iklädd denna fancy outfit tog jag mig till min finaste vän i Skönstaholm för att äta fruktsallad och prata om livet i flera timmar. Och för att ta en sväng till Farsta centrum som jag nu har besökt hela två gånger i mitt liv. Väldigt bra dag, minus bakfyllan med andra ord – men man får ju aldrig vara riktigt glad i det här jävla landet.

Bonusbild: Isak bestämde sig för att han ville ha ”tröjan med mössa” som han ratade igår. Även den från bytesdagen.

Så! Det var den helgen. Imorgon är det vardag igen och jag kommer förhoppningsvis att få tillbaka min stickmojo, som försvann för tre veckor sedan. Är så väldigt sugen på att ha på mig en raglantröja i mint och svart nu i vår nämligen. Hej då!

 

||||| 0 Gilla! |||||

4 kommentarer

  1. Det var den finaste av dagarna! TACK!

    Alltså, jag har ju aldrig velat ha barn. Men Isaks förträfflighet gör att jag känner att barn inte är helt omöjliga ändå. Han är så extremsöt och bra att jg typ… mhmm… fast jag ska erkänna, när han tittar på leksaksbilar som körs långsamt fram till galen musik på ngn lekmatta, då är han inte det bästa sällskapet. Men vem fan är det hela tiden? Som jag igår när jag fick svettångest skakningar på ICA.

    1. Han är rätt bra faktiskt! Men jo. Han har sjukt tråkiga intressen ibland, det har han ju. Men å andra sidan ger det mig tillfälle att sticka saker så jag kan inte klaga för mycket!

      Du är alltid bästa sällskapet <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.