Helgen som gick

(null)Här har ni ett rättvist kollage av min helg. Jag har sprungit lite, stickat lite, lånat ut mina halsband till Isak lite och druckit lite vin. Vad som inte syns på bild är att jag beställde lite garn, städade lite, lagade lite lasagne (eventuellt mitt livs godaste lasagne) och idag experimenterade jag ihop en liten brunsås smaksatt med dragon och chipotlemarmelad (så huslig ibland att jag skrämmer mig själv). Utanför bild är även den lilla turen till Liljeholmsgallerian där jag hittade Draken med de röda ögonen för trettio kronor på Stadsmissionen och springskobroddar för hundranittionio hos Classe. Ohlson alltså.

En liten stund hade Isak jätteont i magen, men det gick över på en timma (som nog kändes väldigt lång för Isak). Något annat litet som hände? Nej, för i övrigt tittade jag jättemycket på the Good Wife. Jättejättemycket. Så mycket att jag faktiskt skäms lite, för jag insåg precis att jag har klämt två halva säsonger och nu kommit i kapp säsongen som sänds i USA för tillfället. Det hade jag kanske kunnat vänta med till nästa helg, när jag är ensam hela dagarna för ovanlighetens skull, men jag valde visst att försumma min familj den här helgen istället. Jaja. Det går inte att vara stjärna jämt. Så. Vilken serie ska jag titta på nästa helg då, när jag kommer ha så himla mycket tid över? Hit me!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

    1. Finns på Hulu, men man måste ha proxy för det och min bara hängde sig. Fick ta ner den själv till slut, men den ska finnas på brittiska netflix har jag fått veta nu. Går kanske snabbare än Hulu?

  1. Parks and Recreation, Pretty Little Liars, The Mindy Project, The Mentalist, Scandal, Bob’s Burgers, Reign, Arrested Development, Bletchley Cirlcle, Gotham, The Americans eller kanske Transparent?

    1. Just ja Parks and Recreation och the Americans har jag tänkt se ett tag. Bob’s burgers har jag ingen koll på alls! Tack <3 Resten har jag sett eller ratat 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.