Good times ahead!

Jag försöker skriva ytterligare en årslista, men det går inget vidare. Blir avbruten hela tiden och klarar inte av att tänka så stort som i år, så nu tänker jag mindre och funderar på helgen som kommer istället. Ser fram emot att göra följande:

  1. Äta blue stilton-chips framför Supernatural och the Good Wife och kanske någon dålig actionfilm i kväll.
  2. Handla garn på Garnbollen till ett nytt projekt imorgon, eftersom att jag inte har tillräckligt med restgarn för att ha roligt.
  3. Först spela in ett avsnitt av Rätt Avigt och sedan gå på sjunde advents-cocktail, utan att Isak får utbrott på söndag.

Känner inte riktigt att jag har makten att påverka den sista punkten, men å andra sidan har jag en bil – så blir det överjävligt får Isak sitta i den medan vi vuxna super. SKOJA. Då kör jag hem med honom givetvis, då kör jag hem.

g

 

 

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.