Level up!

Observera att jag precis har stigit minst två nivåer i mitt administratörsskap när jag numera har ett EGET, brandsäkert arkivskåp för hängmappar! Eller ja, eget som i att det tillhör min tjänst – jag får ju inte ta med det härifrån om jag går (och det skulle jag nog inte orka heller för den delen, för det är typ gjutet i solitt järn och betong och något annat väldigt stabilt).

Alltså om inte detta är ett tecken på att jag är proffsadministratör, då vet jag faktiskt inte vad som är det. Är så lycklig över mitt skåp att jag helt har glömt vad jag var arg över för en kvart sedan. Glädjens tid hörrni!

IMG_0889.JPG

Vem är det som står kvar? Arkivetskåpet står när de andra faller!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

6 kommentarer

  1. Vi har ett sånt arkivskåp med fyra lådor på kontoret. Ibland låtsas jag att jag behöver kolla nåt i en journal bara för att få bläddra lite bland hängmapparna. Och ljudet när en drar ut lådorna *spinner*

    1. Ibland kommer mina kolleger in och säger att arkivskåpet är fult och att det är synd om mig som måste ha det här inne. Då redovisar jag hur fantastiskt det är, utan att släppa dem med min stränga blick.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.