Det blir okej!

Ursäkta dramainlägg och efterföljande tystnad. Vissa saker är jobbiga, men de involverar fler personer än mig och då känns det inte rätt att skriva om här. I alla fall inte innan det är löst. Men det kommer det bli och det har visat sig att jag har flera fina människor att vända mig till under tiden. Hjärta er!

20140709-144541-53141042.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

 1. Ah, ville skriva nåt under pruttinlägget, men det gick inte att kommentera. Hoppas det blir bra snart! Och önskar att vi bodde nära varandra och kunde dricka öl och gråta ut och sånt!
  kram

  1. Ja! Det önskar jag med!

   Tack snälla du! Vet inte varför det inte funkade att kommentera där. Jag kunde inte svara på den första kommentaren som gick igenom heller först. Knäppt.

   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.