Nu är det du och jag Buffy!

För att lyckas fylla tomrummet som sista avsnittet på säsong nio av Supernatural lämnade efter sig, när jag såg färdigt det häromdagen, har jag bestämt mig för att ta itu med Buffy en gång för all. Alltså jag har aldrig tyckt illa om Buffy. Jag följde serien i två säsonger när den kom, men sedan föll jag ur. Missade väl att en ny säsong var i gång, och förr i tiden var det inte så himla lätt att åtgärda en sådan miss. När jag försökte komma in i serien igen vara alla deprimerade och jag fattade inte riktigt varför, så jag gav upp. Men nu, NU, är det fan på tiden att jag tar igen det jag har missat. Buffy – från och med idag och sju säsonger framåt är det du och jag! Vad som kommer hända efter det vågar jag inte tänka på, men förhoppningsvis ska väl säsong tio av Supernatural vara ute då, så att jag får hänga med bröderna Winchester igen!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.