Hepp!

Mina glasögon gick ett dystert och oåterkalleligt öde till mötes igår morse. Billigt är inte alltid ekonomiskt barn, kom ihåg det.
20140609-203128-73888772.jpg

Så idag fick jag gå till optikern och beställa ett helt nytt par. För första gången på tio år utan svarta, tjocka bågar. Helt utanför min comfort zone. Känner mig så sabla fräsig!

20140609-203051-73851877.jpg

Och ja. Eftersom att jag inte ser på mer än en linjals avstånd utan glasögon, så var detta ett helt tvunget köp. Konsumtionsbegränsning till trots.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Gööööörsnygga!
    Fasen vad jag gillar brillor förresten! Borde ha skaffat mig ett par för länge sen och nu vill jag ha fler. Tänker att jag ”behöver” ett par färgglada också. Hoppas nästan på försämrad syn faktiskt.

    1. Tack! Älskar glasögon! Vill också ha fler par, men har inte råd om de ska vara i någon som helst kvalitet. Mina förra från Specsavers höll ju inte ens två år. Ser fram emot de här mer än min födelsedag!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.