Konsumtionsbegränsning kräver karaktär och planering

Egentligen kräver det inte båda, utan antingen eller. Jag har dock inget av det, så nu sitter jag här med fem nya strumpstickor och ett icke-ekologiskt garnnystan i knäet. Allt inköpt på Coop Forum i Karlskoga på vägen till Branäs, där jag kommer att tillbringa fyra dagar av mitt liv.

Jag lämnade datorn med säsong nio av Supernatural hemma för att jag skulle kunna ägna kvällarna åt att sticka färdigt en tröja och läsa ut Eld och så glömmer jag säga till Alex att ta med påsen med stickning och bok till bilen? Nej vet ni vad. Det går ju inte.

Sjukt ändå, så lätt konsumtion blir en sysselsättning och en inbillad räddare i nöden, för den som har pengar till det.

Känner mig rätt kass faktiskt, men samtidigt sådär smutsigt nöjd som endast ett brott mot lagen kan få en att känna sig.

Ps. Tack Amanda som dropboxade över flera avsnitt av Supernatural igår, när jag fortfarande befann mig på en plats med internetuppkoppling.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.