Långsamt tändes lampan

Har ägnat några, ganska många, kvällar åt huvudvärk – så även denna. Är ju inte särskilt snabbtänkt alla gånger, men idag lyckades jag i alla fall koppla ihop den här huvudvärken med alla bokstäver som flyter ihop när jag läser dem. Det skulle med andra ord kunna vara läge att gå på synundersökning och uppdatera glasögonen. Så att jag kan ägna mig åt roligare saker än att kvida på soffan under kvällarna. Som att skriva här till exempel. Eller utöva yoga, som den livsbejakare jag är.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

3 kommentarer

  1. Jag rekommenderar ngt så tråkigt som Synoptik i Götgatsbacken. Seriöst trevligaste personalen ever! Jag vill typ bli kompis med dem!

    1. Tycker att seriöst trevlig personal låter jätteroligt! Dit ska jag gå. Valde specsavers sist och det har jag ångrat varje dag i snart två års tid nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.