Bokåtervinning

Titta vilken jättebra grej prefekten på mitt jobb gjorde! Länsade bokhylla hemma på överflöd och skänkte till sina anställda. Jag valde de fyra böcker som inte var skrivna av Liza Marklund eller Henning Mankell och som inte handlade om att bli en lyckad kock vid mikrovågsugnen eller köttgrillen. Ganska nöjd med mina val. Gillar ju Siwan (vem gör inte det liksom) och att läsa böcker om att bli snäll är väl något alla borde göra, till exempel. Hade förmodligen aldrig köpt böckerna om jag inte fått dem. Älskar återvinning!

Egentligen är jag skitdålig på att läsa böcker. Det är lite av ett komplex, så min plan är alltid att jag ska bli bättre på det, men det går sådär ärligt talat. Förra året läste jag halva En man som heter Ove, sedan tröttnade jag på alla fyndigheter och lade ner. Sedan lyfte jag Eld och läste två sidor när den kom ut, innan jag konstaterade att den var för tung att läsa i sängen och glömde bort den. Så lite bok har jag nog inte läst under ett år sedan jag lärde mig läsa. I år går det lite bättre. Är snart färdig med Egenmäktigt förfarande och tog mig igenom Alice in Wonderland som e-bok för några veckor sedan.

Jag kommer ju aldrig bli någon som läser hundra böcker per år – men typ en per kvartal hade ju känts rimligt eftersom att jag ändå gillar att läsa. Jag är bara jättedålig på att sysselsätta mig med längre texter. Som inte finns på nätet. Och som inte följer med när man byter väska, såvida man inte har ett bra minne. Och det har inte jag. Men nu har jag i alla fall ytterligare fyra böcker att ställa i bokhyllan. Någon som vet om det är bra böcker?

20140430-102204.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Siwanboken är väldigt underhållande, det känns som om de bara har satt på en bandspelare så har Siw fått sitta och hålla låda. Väldigt hejdlöst och oväntat icketillrättalagt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.