Liten uppdatering om livet just nu

Det värsta jag kunde göra efter att jag varit i Västerås en hel dag var tydligen att komma hem till Isak. Han skrek ”nej” i falsett så fort jag klev innanför dörren. Och ta kort på honom i parken dagen efter? Ja ni ser ju själv på bilden. Så otroligt lumpet. Fast inte riktigt lika lumpet som att fråga om han vill ha mat. Det ska vi inte ens gå in på.

Ja de kallar det trots och det är en hel värld av falsettskrik och nej och små, arga knytnävar och ja, jag blir lite trött av det faktiskt.

Förutom det känner jag mig lite dålig som inte har en universitetsexamen igen. Sådär som jag gör varje termin, när jag har missat sista ansökningsdag till högskolan. Igen. Måste ju tyda på någon slags talang att jobba på universitet och ändå vara så blind för datumet som är inkörsporten till vidare studier? Tycker att jag borde komma in enbart på den talangen faktiskt.

20140428-220209.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.