Blir galen!

Ett: bloggen funkar fortfarande inte och supporten svarar inte på mejl. Hrmpf.

Två: görs det ens underkläder med någon annan funktion än att hotta upp heteromän längre? Får snart psykbryt här i Liljeholmsgallerian. Vill bara hitta sköna underkläder som passar, men det går inte. Det är fucking stuffings i alla behåar med mindre kupa än D. Och string, spets alternativt klådframkallande tyg verkar ju vara standard på alla trosor nu. Alternativet är billig bomull som töjs efter fem sekunder eller asdyrt dito som bara är… för dyrt. Ska ett par vettiga trosor verkligen behöva kosta trehundra spänn? Ja det kan ni såklart inte svara på eftersom att bloggen halvt ligger nere. Om ni vill mig något hittar ni mig i fosterställning i garaget. I underkläder som kasar omkring i röva. MORR!!!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.