Lilla katt och krasslig blogg

Alltså den här taniga lilla kattrackan. Den stryker omkring utanför vårt hus och är så mager att det ser ut som om benknotorna är på väg att fly genom skinnet. Mager och arg. Hade det inte varit för att den hatar Isak hjärtligt och intensivt och förmodligen Sabbat med så hade jag adopterat den och döpt den efter någon i X-men eller Bon Jovi. Men nu går inte det. Så jag och Alex turas om att ge den av Sabbats lyxmat ibland. Lite sådär lagom i skymundan så att ingen granne ska upptäcka det och bli sur sådär som en del blir när andra tar hand om hemlösa katter.

20140414-210353.jpg

Och ja, bloggstatus är fortfarande krassligt. Om jag försöker ändra på något (typ lägga till en kategori i ett inlägg) ligger hela bloggen nere i sisådär tjugofem minuter. Att gå in på specifika inlägg är bara att glömma och inte ens jag kan kommentera, såatte… Men nu har tjugofyra av ”upp till sjuttiotvå” timmar gått, så snart kanske det är som vanligt, fast bättre, igen.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

    1. Med tanke på hur mager den är tror jag inte det – men vi såg ena grannen förbarma sig över den och släppa in den häromdagen. Så förhoppningsvis har den det lite bra ibland ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.