Dags att byta kön på Facebook?

Tanken var att jag skulle skriva ett inlägg om den här reklamen jag fick på Facebook, men jag kommer aldrig klara av att täcka all dumhet som ryms i den här sabla annonsen. Min kropp är inte Alex leksak i normform, jag tränar den för att JAG ska må bra och inte för att Alex behöver en present. Och min kropp är för fan en del av mig ochintenågonjävlagrejochvarförskullejagvaramissnöjdbaraförattjaginteärsmalochJAGORKARINTEGODNATT.

20140401-215316.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

6 kommentarer

    1. Jag har förstått att manskön kan innebära en hel del ”sälj en grej med tjej”-reklam. Men å andra sidan är ju kvinnoreklamen fylld med det också…

  1. Till och med copyn är dålig – en app flyger väl för fan inte av några hyllor. (Obs: Fokuserar på det för att inte få ryckningar i ögat.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.