Jamen vad var det som hände de senaste dagarna egentligen?

Det här, faktiskt:

Först var det den nittonde. Då vabbade jag som sagt och så stickade jag på min tröja så mycket att den hann bli en tantväst. Firade detta med att ladda ner appen Gorillacam så att jag kunde fota mig själv (tips från Alexandra), missade dock att det tar två sekunders självutlösare och inte en för att jag ska hinna göra segertecken med högerhanden:

2014-02-19 005

Efter det var det den tjugonde och det var bara en helt vanlig jobbdag som jag inte minns någonting av mer än att jag var på ett mingel där jag skulle fnysa lite mysigt åt mitt eget skämt så som jag gärna gör, men lyckades glömma att jag var snuvig. I spare you the details on that one.

Sedan kom fredagen! Mirijam hälsade på hos Katta så jag åkte dit en sväng och konfererade lite med världens bästa bloggkolleger. Och det enda jag fotade var mitt barn? Ja. Tydligen. Men på bilden till vänster skymtar Katta i bakgrunden och på bilden till höger ser ni Mirijam lite suddigt i horisonten. Himla trevlig tillställning hur som helst.

2014-02-21 0042014-02-21 002

Tiden gick alldeles för fort som vanligt och plötsligt var det dags för mig att åka hem. Sedan hände lite ditten och datten innan barnet sov så att jag och Frallan kunde ägna oss åt vår nya bästa syssla: prosecco och House of cards, säsong ett. Alltså hur bra? Så bra att jag inte orkar gå tillbaka och redigera den här texten innan jag lägger ut den eftersom att jag måste hinna se minst ett avsnitt till ikväll.

2014-02-21 010

Hepp så var fredagen slut och sedan kom en lördag och den ägnade jag bland annat åt att slå löparrekord i snabbhet. Ja inte i världen då utan i mitt liv.

2014-02-22 064Isak ägnade lördagen åt att äta på sitt eget speciella lilla vis. Naken på pottan. Alla sätt är bra osv.
2014-02-20 003

Men just ja! Innan jag sprang så kom Isaks faster med en ärvd dockvagn och ett förkläde till sitt hänförda brorsbarn. Detta var halv tio på förmiddagen och då hade vi redan duschat, städat (förgäves som vanligt) och ätit frukost alla tre. Vad man hinner med när en person tvungetvis ska vakna kvart i sex hörrni!

2014-02-22 005

Efter presentutdelningen  åkte vi till stan. Faster Emelie tittade på kök, Isak tittade på bussar och jag köpte jack fruit till nästa omgång av fooled pork. Skrev jag om min första omgång? Annars får jag nog ta och göra det någon dag. Vegansk grisrätt. Hur gott som helst faktiskt. Annat som är gott är brunchen på Marie Laveau, så den åt vi:

2014-02-22 013

Isak var förvånansvärt spexig för att vara inne på två timmars övertid. Annars brukar det inte vara så muntert om han inte får sova i tid, men nu förvandlades han mest till ett hungrigt litet fyllo:

2014-02-22 049

När vi kom hem hade Sabbat förvandlats till en påse katt:

2014-02-22 051På kvällen var det melodifestival, men vi pallade tji se omröstningen eftersom att vi var tvungna att fortsätta med House of cards för att orka fortsätta leva. Igår inledde vi dagen med utomhuspremiär för dockvagnen och dockan som Isak inte längre är svartsjuk på:

2014-02-23 010

Sedan avancerade vi raskt till Fru Marias bak där vi köpte årets första semla och årets första mini-cupcake. Jag firade detta strålande beslut med att fota allt genom en fixig app:20140223-172055.jpg

Efter semlan sov vi alla tre i en kvart eller två och efter det åkte jag hem till min vän och bokade en resa till Amsterdam i juni. AMSTERDAM! Vet ni hur länge jag har velat åka dit? Det ska jag tala om! Sedan jag var femton och fick reda på att det finns ett Led Zeppelin-café där. Eller finns och finns – det dök inte upp när jag googlade och det är ju några år sedan jag var femton så det kan för all del ha lagt ner vid det här laget. Men det finns ju en massa vatten att titta på om inte annat. Och om vattnet skulle torka ut så kommer vi ändå ha hotellfrukostar att käka. Åh vad jag älskar hotellfrulle!

Anyhoodles! Fantastiska dagar. Nu: House of cards.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

6 kommentarer

    1. Ja det var himla bra gjort att träffas måste jag säga! Det får vi göra om snart igen! Så kan kidsen sitta nakna och äta när de inte vill leka med precis samma grejer.

  1. det här att jag läste inlägget på telefonen och försökte dubbelklicka på första bilden för att ”gilla” den, vi låtsas som ingenting på det va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.