Dagens insikt

Åh, jag har ju ljugit för mig själv så himla länge. Jag brukar hävda att det tog slut mellan mig och Bon Jovi någonstans mitt i Keep the faith-skivan och att allt vi haft efter det är klassiker, men det är ju inte sant. Precis när jag skulle kliva ur bilen innan så drog It’s my life igång på radion och banne mig om jag inte var tvungen att sitta kvar tills den tog slut. Och jag som tänkte att allt hängde på Jon Bon Jovis brösthår. Helt fel. Det gick ju visst bra efter att han vaxade bort det! Varför, VARFÖR, inbillade jag mig att jag inte ville se dem när de kom i somras?

För övrigt har jag haft tre fantastiskt fina dagar, som jag hade tänkte redovisa i bildform – men den här kvällen räcker inte till mer än ett inlägg och det kändes helt enkelt viktigare med Bon Jovi idag.

Däremot kan han ju ta och lugna ner sig lite med tandblekningen…
||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.