Gnööööl

Fy fan vad tråkigt det här att jobba över (alltså älskar mitt jobb, men inte ända till halv sju på kvällen när jag varit där från kvart i åtta) och sedan komma hem som en blöt fläck och bara flyta in i sovrummet med datorn under armen, mumlandes att ”jag behöver bara få sitta ner och sitta”. Få en snorig puss av barnet innan han somnar, men fösa över läggningen på sambon som har gjort allt annat med honom idag för att jag är så trött att kroppen gråter. MEN, jag när inte den som är den. Så fort jag har ätit upp min fattoush ska jag producera lucka två i julkalendern. Jag var bara tvungen att få framföra lite självömkan först. För att få styrka till att orka fortsätta, så att säga.

jag

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.