FF!

Frallan är på obskyr konsert. Fisen sover. Jag har massor av avsnitt av Supernatural. Jag har ett virkningsprojekt som jag kan sysselsätta mig med när det blir för läskigt. Jag har chips. Jag har dipp, eller dippa som skåningar säger (men de säger ju ett choklad också så ja, vi låter dem hållas).

Precis när jag hade insett möjligheterna med allt det här och var på väg upp i soffhörnet för att göra en Leonardo och skrika ”jiiihoooo I’m the king of the woooorld” avbröts hela friden av ett valliknande läte som visade sig vara jag själv som gäspade. Tre högljudda valar senare har jag insett att det enda jag kommer att orka göra ikväll är att gå och lägga mig. Så är det. När jag tänker på att människor är ute och dricker öl nu vill jag bara gråta. Inte för att jag är avundsjuk, utan för att det verkar så himla jobbigt. Ungefär så trött är jag.

Jaja. Vad är en chipsflottig hand i soffan, mot en kväll med sig själv under täcket höll jag på att skriva – men jag har inte för avsikt att göra något annat än att sova. HÖR NI DET!!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.