Varva ner sig lite

Har gått ner tio procent i arbetstid för att kunna hämta denna person två dagar i veckan. Ungefär det bästa jag har gjort sedan jag fick för mig att jag fixade heltid, övertid, två timmars pendling om dagen samt familjeliv, löparkarriär, vänner och övriga intressen utan att känna mig stressad eller missa hälften av Isaks uppväxt. Ja ni hör ju själv. Som stereotypen av en gammal karl har jag varit – och till vems vinning? Inte min egen i alla fall. Himla nöjd över detta beslut faktiskt. Isak med verkar det som.

20131112-213135.jpg

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

    1. Faktiskt. Var sjukt nojig över vår ekonomi eftersom att Alex pluggar och jag inte har världens mest fantastiska lön. MEN vi bor ju i världens mest fantastiska bostadsform (hyresrätt that is) samt äger inte bil och har minskat ölintaget drastiskt, så… inte jättestora utgifter ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.