Framtidsutsikter

Efter pandemi, distans, sjukskrivning och deltid känner jag att semestern börjar krypa i mig nu när tredje veckan går mot sitt slut. Jag är så jäkla redo för nystart på alla fronter. Vill inte råka sova till efter nio och vakna mosig och seg mer. Vill inte ha ansvar för att fylla dagarna med aktiviteter. Vill inte känna mig kass som inte tar till vara på ledigheten. Vill inte bo i resväska mera. Vill inte se folks semesterflöden från migränhörnet av sängen.

En vecka kvar. Sedan börjar jag jobba halvtid igen. Jag kommer gå en livs- och karriärplanering hos min arbetsgivare. Jag har tecknat ett medlemsskap i Friday lab och jag planerar att bli bättre på att planera.

Här försvinner allt gammalt snart. Bloggen riktas om och jag kommer att skriva ungefär en gång i veckan om böcker, serier och politik. Kanske lite om utmattning och hur jag tar mig ur den – svårt att låta bli när den är så nära. Kanske lite om träning utan att redovisa egna resultat. Filar fortfarande på vad jag vill. Men generella inlägg om min vardag, min familj och min ångest slutar jag med. Definitivt. Att allt personligt är politiskt, ja… det blir en senare fråga helt enkelt.

Namaste!

||||| 3 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Glad att du kommer att fortsätta blogga, om än i annan form. Jag gillar ditt sätt med ord, och fin stil, så jag ser fram emot att fortsätta läsa om böcker, serier och politik. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.