Det här händer

Det var lite för blödigt att lägga ner bloggen helt, men jag har i alla fall börjat flytta över till ett billigare webbhotell och har en liten plan för hur jag ska fortsätta. Förhoppningsvis blir det inga buggar för er som fortfarande läser här. Jag behåller mitt domännamn, så jag tror inte ens att de av er som har mig i listor behöver göra något alls. Last famous words…

För övrigt består livet mest av migrän och en extremt ihärdig fyraåring just nu, och jag är ganska trött.

||||| 2 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Förlåt för ett helt oombett tips, men jag tipsar alla andra med migrän om det här: magnesium! Har alltid haft mycket migrän men mådde prima under mina graviditeter, och då åt jag magnesium mot sammandragningar. Sen glömde jag bort det och hade en vedervärdig sommar för några år sen med migrän nästan varje dag, men nu har jag några anfall om året bara. För mig räcker det med tabletter som täcker 65 % av dagsbehovet, äter jag starkare blir jag sjukt risig i magen.

    1. Tack! Vilken sort äter du? Jag har blivit tipsad några gånger, men varje gång jag kollar upp det närmare verkar det som att det finns hur många olika typer av magnesium som helst för olika problem, och ju mer man vill veta desto lättare hamnar man på sidor som lovar lite för stora mirakel 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.