Tänker om

Detta vill jag, utöver familj, jobb och vänner: läsa, sticka, lägga lite tid på sociala medier, gulla med mina växter, träna. Ibland vill jag skriva lite. Ganska ofta vill jag skriva lite. Men vet ni vad jag inte vill? Jag vill faktiskt inte skriva så mycket om mig själv och min familj egentligen.

Jag tänkte först göra om bloggen till ett palats för samhällsreflektioner och mina intressen, men blev alldeles matt bara av att sätta mig vid datorn och logga in. Orkar inte allt detta att man ska göra sig själv till sitt eget personliga varumärke, och den känslan är så stark i så många av mina flöden just nu att jag knappt vet vad jag vill själv. Vi får se var detta slutar. Det börjar i alla fall med att jag har gjort en fjärdedel av inläggen i bloggen privata. Jag har även plockat bort fler följare från min låsta instagram. Min öppna instagram får ni gärna följa om ni vill: KarinSofiaMargareta. Finns även på Twitter, men mest i form av betraktare pga är inte så intresserad av att göra min röst hörd där just nu: Soflex.

Det är så mycket man ska orka här i livet. Dumt att lägga energi på det som ger en känsla av bakfylleångest då ju!

||||| 4 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.