Vecka 23 – imorgon börjar du

Imorgon börjar vecka 23 och juni och jäklar vad planerat det är då! Förutom att skamlöst tillbringa alla sommarkvällar på balkongen, så kommer jag även att göra följande:

Läsa: är ganska prick en sjundedel in i Steglitsan av Donna Tartt och älskar den, men min läsro ligger på diddly-squat nu så jag vet ärligt talat inte hur mycket jag läser i den i veckan. Vi får ses. Sådant kan ju vända rätt fort. Följer även utvecklingen i USA med anledning av mordet på George Floyd i svensk, brittisk och amerikansk press.

Lyssna på: Lady Gagas senaste! Den är inte fantastisk, men tillräckligt bra för gympapass. Annars har ljudböckerna fått ge vika för poddar av det mer lättsamma slaget nu. Har ett behov av att skratta och där funkar Flashback Forever och Twilight in Quarantine perfekt.

Titta på: Billions på HBO och Graham Norton Show. Kan rekommendera båda varmt. Billions handlar om en statsåklagare som är ute efter ett vider till miljardär, och Graham Norton Show är typ tidernas bästa talkshow. Vet du inte vem Graham är så kolla upp det. Nu. Utöver detta så är jag och Isak igång med Jurassic Park-filmerna. Starkt tips om ni har barn kring tio, plus/minus två år.

Planera: jag har anmält mig till Friday Labs retreat i juni! HURRA! Lika delar livrädd som peppad på detta. Känner mig å ena sidan så väldigt redo för vidareutveckling i livet och är mycket mer öppen för det nu än för bara några månader sedan. Samtidigt är jag… ja… utmattad och det är inte alltid lätt att vara lika pepp på sig själv som på allt man planerar. Men men. Det blir nog bra. Lite osäker på var jag ska tillbringa den här dagen, men är inne på att ta in på hotell även om det innebär att jag inte kan laga maten som ligger på schemat. Det är detta jag helt enkelt får planera nu.

Plantera: På fredag är det dags att plantera ut mistik- och vaxbönorna på balkongen. Gurkorna får stå inne ytterligare en eller två veckor.

Baka: Okej. Jag gjorde det. Jag föll till föga och startade min första surdeg igår. Blev för trött på snubbar som hyllar sig själv i flödet för att de bakar ett himla bröd. Om allt inte går åt helvete blir det surdegslimpa senare i veckan alltså. Men mina förhoppningar att lyckas på första försöket är inte superhöga.

Socialisera med: vänner från jobbet, fast helt orelaterat till jobbet. Ja förutom en av grejerna då, för det är ett digitalt disputationsmingel. Hade jag inte stått person som disputerar så nära hade jag inte dykt upp. Utöver det kommer jag att gå på tårtpromenad i Nacka-reservatet, dricka zoom-kaffe på onsdag och ta en zoom-cola på torsdag (pga efter klockan tre och jag kan absolut inte dricka kaffe så sent på dagen). Så mycket har jag inte umgåtts med människor sedan innan pandemin. Kommer vara socialt utmattad till helgen gissar jag.

Herregud – hur ska det rymmas jobb i mitt liv om några veckor? Tur att jag börjar på deltid…

||||| 3 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej! Jag ska också på FL:s retreat. Man kommer kunna laga maten utan kök, kocken har anpassat det. Bara såruvet 🙂 Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.