Tack gud, ge mig chokladen!

Skrev ett självömkande mess till Kattis nyss där jag spydde ur mig min frustration över yoga och att jag liksom inte HITTAR HEM där. Eller, det var mer som en sur uppstötning för jag hade ändå självinsikt nog att korta ner ömket med hälften innan jag skickade.

När jag yogade idag var det liksom bara en session i irritation över allt alla andra kan men som jag inte bemästrar. Jag var kränkt och tyckte riktigt synd om mig själv en stund där på mattan ska ni veta. Sedan kom jag på varför. Pms!!! Som dessutom blir värre av utmattning. Tack gud! Inte för att pms finns, utan för att mitt självhat var mer hormoner än hjärna den här gången.

För övrigt har jag gjort min psykologläxa idag. Ett hjul över dygnets timmar en arbetsdag och allt jag vill få in där. Insåg dels hur sorgligt mycket som går till jobb (man förtjänar verkligen att ha det bra där om man ska ge bort så mycket av sin tid) samt att de återstående fem timmarna innan rimlig sovtid inte på långa vägar räcker för allt jag vill göra. Hoppas nu på att jag gör något konstruktivt av den insikten och inte bara konstaterar att det suger medan jag envist försöker få in allt ändå. Dock ett problem för en dag utan hormonella störningar. Så. Skicka choklad tack!

||||| 3 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.