Vecka 19 ska jag

Läsa: Fortsätter med Where the crawdads sing av Delia Owens. Har flera böcker igång, men vill lägga all min fokus på att läsa den här i veckan. Om jag läser ut den – vilket inte alls är säkert, jag läser mycket långsammare nu och eventuellt för all framtid – så väntar Sen for jag hem, sista delen i Karin Smirnoff-trilogin. Kan verkligen rekommendera att just läsa dessa böcker och inte lyssna på dem, eftersom att hela sättet de är skrivna på går förlorat vid uppläsning.

Titta på: Började på LA Confidential igår! Den är så bra! Pang pang och korrupta snutar i gamla Hollywood. Seriemässigt ska jag göra ett nytt försök med sista säsongen av Homeland. Tyckte ärligt talat att den var lite tråkig…

Lyssna på: Paisley Park med Prince så klart!

Annars: Unorthodox – The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots varvat med Ödesmark av Stina Jackson. Poddar har jag helt tappat. Tar gärna emot tips. Gillar dock inte konceptet ”kändiskompisar pratar lite random” utan vill helst ha ett tema eller ämne för podden.

Besöka: Kontroversiell titel i dessa tider, men jag har tid både hos psykolog och fysioterapeut den här veckan, och på söndag är det utomhuskalas i en park för en handfull ungar inklusive Karl.

Öva på: Acceptans – smaka på det svulstiga ordet va! Men både i min meditationskurs och i yogan förväntas jag ha ett ledord och acceptans (för mig själv och mina svagheter, det jag tycker är svulstigt och människors beteende i sociala medier) känns som en rimlig början.

Pyssla med: mina växter! Funderar på om jag ska bjuda er på en liten följetong om mina favoriter här hemma? Har fortfarande inte gett upp tanken på en vlogg.

Ja men det räcker väl så? Er tur!

||||| 3 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

 1. Läsa: Försöka ta en bok som väntar på mig.

  Titta på: RuPaul’s Drag Race och Midsomer Murders. Önskar att Bones kommer tillbaka till Netflix.

  Lyssna på: Lyssna ikapp på hantverkspoddar och Ronden.

  Besöka: Kammarrätten

  Öva på: Att tro på att jag är värd att älskas.

  Pyssla med: Sticka och sy.

  1. Låter som ganska bra planer för veckan. Hoppas det går bra hos kammarrätten och att du hittar tron på dig själv 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.