Semesterläget!

Om vi bortser från att jag har varit mer eller mindre omgiven av människor sedan i jul och håller på att bli galen av att aldrig, aldrig, aldrig få vara ensam någonsin, är semestern år 2018 den bästa sedan vi fick barn. Det handlar absolut inte om värmen, den är bara läskig. Det handlar mer om att vi slipper den själsdödande tur och returen till Skåne i varm bil, att vi slipper Skåne helt faktiskt (trettio somrar där räckte för mig) och istället fick upptäcka värmländska slätter och delar av Bergslagen när vi besökte mina föräldrar.

En annan stor bonus för den här sommaren är att Alex föräldrar har byggt om en del av sin ladugård till en liten tvåvåningslägenhet, vilket innebär att vi kan bo för oss själva och inte behöver bo ovanpå dem. Ja och det faktum att Alex trots allt inte jobbade mer än till och med slutet av julis första vecka är ju en extremt stor bonus.

Annat som förhöjer den här sommaren:

  • Den hemliga historien av Donna Tartt, som min bror fyndade till mig på ett antikvariat i  Degerfors.
  • RuPaul’s Drag Race, valfri säsong
  • Att vi släpper ett kortisavsnitt av podden varje fredag! Senast om chick lit, och ganska snart om kroppsvätskor och annat som stör i litteratur.
  • Ja och ni vet, det gamla vanliga. Solnedgångar, klippbad, extra starkt kaffe och jävligt mycket luftkonditionering.
||||| 2 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.