Nu vänder vi blad!

Orkar inte ha ett gnälligt inlägg som det senaste jag skrev i bloggen. Obs att jag är helt för att det får vara gnälligt och jobbigt och så, men jag kommer tillbaka till känslan av hela gnällsituationen så fort jag läser det där och det orkar jag faktiskt inte.

Om jag får lov att fokusera på något trevligt, och det får jag för det är min blogg och jag bestämmer, så väljer jag väl ändå att säga att ett sprillans nytt avsnitt av podden finns ute nu. Vi har pratat om:

Jag ger dig himlen av Jandy Nelson

När reglerna slutat gälla av Ariel Levy

En droppe midnatt av Jason Timbuktu Diakité

Dessutom siar vi lite om Årets bok, som vi har äran att samarbeta med i år igen! Vill ni stödja podden utan att betala pengar så kan ni göra det så himla lätt. Följ oss i Acast (appen finns både till android och iphone), ge oss ett snällt betyg i Itunes/Podcaster, följ oss på Instagram och gilla vår sida på Facebook! Vi blir så glada för varje positiv uppmärksamhet vi får. Tack <3

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

  1. Jag hade er I öronen hela min promenad till jobbet idag. Tack för en rolig, givande, tipsig, intressant och förbannad pod! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.