Saker jag gör när ingen ser

Fortsätter med frågor från den här listan, idag har vi kommit till:

5. När ingen ser, vad gör du då?

Okej. Förlåt. Här kommer det. Ibland, på jobbet, så skiter jag i att sopsortera när ingen ser. Saken är att all plast och metall som vi sorterar måste sköljas av noga innan, och det känns helt enkelt inte helt motiverat att slösa så mycket vatten. Intalar jag mig själv. När jag egentligen är lat.

När barnen inte ser står jag i lönndom och äter smågodis ur skåpen. Och chips – men det kräver ofta mycket planering för att inte avslöjas.

När Alex inte ser lånar jag hans rakhyvel till det tillfälle per år som jag orkar raka benen.

Annars brukar jag vara ganska bra på att göra sådant som andra skiter i när ingen annan ser. Jag ser till exempel till att lägga tillbaka saker på rätt ställe i affären om jag ångrar mig innan jag kommer till kassorna. Jag lämnar inte min kaffemugg i en bokhylla på jobbet och förväntar mig att någon annan tar den. Jag lämnar inte skräp efter mig på offentliga platser och jag torkar inte av äckel på sätet på bussen.

Jag har även gått över tröskeln till stället där jag inte skäms över något jag lyssnar eller tittar på. Jag har liksom inga guilty pleasures, utan vill jag brassa igång Justin Timberlake eller Lena Philipsson på jobbet så gör jag det. Jävligt högt dessutom, för som vi alla vet blir musik dubbelt så bra, när den spelas dubbelt så högt.

||||| 1 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.