The Hate U Give – läs den

På Adlibris engelska bokrea kan du just nu köpa The Hate U Give för femtionio spänn. Gör det. Jag brukar sällan tipsa om böcker innan jag läst ut dem, men det här är ett undantag. Att en ung tjej kom fram och petade mig på axeln, när jag läste den här på pendeln, bara för att berätta att den hade betytt så mycket för henne säger liksom allt. Lite senare samma dag kom jag till jobbet och såg nyheten om att ytterligare en svart, obeväpnad man skjutits till döds av polis i USA.

Den här boken behöver läsas av så många. Och det behöver hända så himla mycket med världen nu. Hur kan vi fortfarande stå kvar här och trampa? Efter all skit som har hänt och hela tiden händer? Jag fattar verkligen inte det.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.