Livets måsten

Det här inlägget är en del av den här listan!

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

En del hävdar att jag är jättekonstig som inte kan göra något förrän jag har borstat tänderna på morgonen. Jag tycker personligen att det är ett sundhetstecken att det är det första jag tänker på när jag vaknar, med tanke på hur äcklig munnen blir över natten.

När jag var yngre hade jag massa konstiga saker för mig. Till exempel så läste jag upp bussreklam i huvudet som sånger, och så fick jag för mig att jag skulle hinna en massa saker innan något specifikt hände för då skulle jag få tur. Men tur är som vi alla vet inte för oss närkingar, så jag gav upp.

3. Andra måsten?

Jag måste ha Oatlys iKaffe i mitt kaffe. Ingen annan mjölk duger. Vår närmaste Coop fattar inte att de måste ta in ett större lager än de gör och det är så sjukt irriterande. Det går inte alltid att förvänta sig att detta går att köpa i närbutiker på mindre orter heller (dock fanns det på Ica i Ekenäs i norra Värmland). Så om jag reser försöker jag komma ihåg att ta med egen Oatly. Med ”försöker” menar jag att jag alltid glömmer det och därför får dricka antingen kaffe med havremjölk som skär sig och smakar ruttet hö, eller med spenmjölk som smakar som kor luktar. Svart kaffe funkar tyvärr inte, men jag arbetar på det.

Förutom det så måste jag få läsa lite varje dag, eller på annat sätt ägna hjärnan åt något som inte är barn, familjeliv eller jobb. Jag måste även ha mycket mer oplanerad tid nu än för bara några år sedan för att må bra. Med andra ord fixar jag inte hur många aktiviteter som helst efter jobbet i veckan utan att få ångestkänslor och bli överkänslig för ljud. Det är en av anledningarna till att jag inte går på så många bokgrejer, även om det säkert hade gynnat podden i slutändan.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.