Kulturrapport från vecka 9, 2018

Tre dagar i en stuga tillsammans med sina föräldrar – då jävlar hinner man läsa en hel del. Men så mycket mer kultur än så blev det inte för mig den här veckan.

Läste: bland annat Gäst hos verkligeheten av Pär Lagerkvist. Omöjlig att betygsätta. Den var liksom långtråkig, fast hjärtknipande. Hade svårt att behålla fokus, men kan inte glömma historien om lilla Anders och hans ångest så här i efterhand. Stundom briljant, stundom sömnpiller. Vågar mig ändå på att säga att ni ska läsa den. Detta var en del av min årsutmaning att läsa en hyllvärmare per månad.

11039414

 

Lyssnade: på To All the Boys I’ve Loved Before av Jenny Han. Gillade verkligen den! Den har precis kommit på svenska hos Lavender Lit, men jag orkade inte vänta på att komma ur bilen för att kunna sätta mig ner och läsa den. Så jag tog den som ljudbok. Bra inläst, himla gullig historia. Tror att jag kommer fortsätta med de övriga delarna faktiskt.

15749186

Tittade: på början av Jack Reacher. Såg den på bio när den kom eftersom att jag har en svaghet för Tom Cruise-filmer. Tyvärr klarade jag inte av att se färdigt den nu, eftersom att den började visas klockan tio och med alla reklampauser tv4 kör skulle den inte vara slut förrän klockan ett. Och klockan ett är ju som vi alla vet en okristlig tid (vilket i och för  sig all tid är för en ateist, men ni fattar).

Image result for jack reacher

Spelade: Tekken!! Tekken har kommit till iPhone! HURRA! Älskar slagsmålsspel. Så mycket att jag överansträngde en muskel i helgen.

Stickade: kroppen och en halv ärm på det som ska bli Karls stickiga tröja. Så glad han ska bli!

Bonus: Nytt avsnitt av En förbannad podd ute!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.