Nu är vi listade hos Rättviseförmedlingen

Vet ni vad? Mycket kul händer med podden framöver. Förutom att ett nytt avsnitt kommer när som helst, så har vi en del roliga samarbeten att se fram emot under året – och nu trillar de första betalda uppdragen in.

Det känns helt overkligt, men också så himla kul och faktiskt, ganska så välförtjänt. För ATT vi har lagt tid på att fixa med vår podd. Vi klipper och klistrar, spelar in och styr intervjuer, kommunicerar och försöker synas, recenserar, researchar, buffar om planer, springer hem från övertiden på jobbet, bollar en unge under en arm samtidigt som vi försöker hitta var en annan unge har gömt mikrofonen och ja. På det hela taget så lägger vi ner en himla massa tid bredvid ordinarie heltidsjobb och familjeliv och även om det så klart är jättekul, så känns det faktiskt minst lika kul att få erkännande för det.

Idag pingades vi in när Rättviseförmedlingen efterlyste personer som kan mycket om litteratur och böcker, och som inte är den vanliga ”mannen som pratar böcker”. Så vi reggade oss och efter en stund blev vi godkända. Detta kan låta som en ganska liten grej, men för en människa med min självkänsla känns det inte bara så fantastiskt härligt att någon tänkte på oss. Det känns även rätt fräsigt att jag inte hamnade i mitt vanliga ”äsch inte ska väl jag, när så många bättre finns”. Utan att jag raskt bestämde mig (ovanför Kattas huvud pga lite osympatisk, men också pga känner Katta och vet att vi tänker prick lika om allt utom Gilmore Girls) att HELL YEAH att vi reggar oss här pga RIMLIGT. Vill ni ser fler rimliga personer på listan för att ni behöver ett proffs eller bara är nyfikna på några bokmalar finns den i sin helhet här.

Ja. Det var väl mitt lilla blygsamma skryt idag. Gud vad jag tycker att det är jobbigt att skriva om sådant, men nu är det gjort. Att tiga om vad man åstadkommer tar en ingen vart. Vad har ni att skryta om?

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

    1. Åh vad glad jag blir! Tack snälla du! Det går ju aldrig att ta förgivet att folk uppskattar det vi gör, även om vi själva har himla kul <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.