Vid huvudvärkens slut finns chips och podd

Slutet på den här arbetsveckan har verkligen varit under all kritik. Vad har jag sagt om att träna? Att jag måste göra det för att undvika spänningshuvudvärk. Vad har jag istället gjort? Undvikit att träna och fått, tadaaaa, spänningshuvudvärk. Det började som vanligt med att jag ena dagen kände mig oförklarligt trött, godissugen och arg. Inget jätteunikt tillstånd, men jag kompade ändå ut två timmar efter ett möte i onsdags. Åkte hem, däckade på soffan och vaknade tillfälligt som en ny människa. Spelade in två (!!) avsnitt av En förbannad podd med Katta och däckade sedan igen. Igår slog det till på allvar, och idag har det fan inte varit bättre. Jag kom inte ens upp ur sängen i morse. Kravlade till medicinskåpet och öste i mig voltaren, som inte hjälpte. Var på jobbet vid tio, men stack vid fyra igen efter att med endast ett öga öppet ha försökt göra om vår hemsida utifrån de extremt daterade riktlinjerna som den centrala administrationen har kommit med. Tänk blogg från 2007 och ni får en bild av hur vår framtidsmyndighet tycker att det ska se ut hos oss. Nu har jag i alla fall framgångsrikt botat huvudvärken med chips. Och eftersom att jag mår så himla mycket bättre efter det känner jag mig generös och bjuder på en länk till senaste avsnittet. Kan med fördel avnjutas till lördagsbrunchen imorgon:

Ps: ladda ner acast och följ oss för att bli uppdaterade om nya avsnitt prick när vi lägger ut!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.