Lite nya, gamla inlägg

När jag blev gravid med Karl startade jag upp en blogg där jag kunde skriva om allt jag inte skrev om när jag var gravid med Isak. När jag var gravid med Isak skrev jag nämligen ingenting alls nästan, och i efterhand är jag rätt ledsen över det. Särskilt eftersom att anledningen till att jag inte skrev, var för att jag oroade mig för att det skulle vara tråkigt för andra att läsa. Ursäkta men: buuuu! Inte det att jag inte uppskattar er som läser här, men någon måtta på självuppoffringen får det väl ändå vara när det är MIN blogg?

Jaja. Det blev bara tio inlägg i den där gravidbloggen innan jag kom in i något som kändes som en säker period och började skriva här istället – om än inte så utförligt som i hemliga bloggen. Och nu har jag importerat alla tio inlägg hit. Vill någon läsa topprafflande inlägg om min gravidångest där i början så är det alltså bara att gå in under taggen gravid och kolla inläggen som skrevs i juni och juli.

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.