web analytics

Sista minuten-edgen

Jag är verkligen inte en sista minuten, härligt spontan, ta dagen som den kommer-människa. Jag är mer en bestämma långt innan och få ångest till den grad att jag vill hoppa av i sista minuten-person, eftersom att jag numera ändå tycker allra bäst om att sitta i soffan. Ja sedan är det så klart trevligt att komma iväg när jag väl tar mig iväg, men det behöver ändå vara planerat en tid i förväg. Så att jag får ha min ångest över att jag inte ska sitta i soffan en kväll. Den ångesten kan ingen ta ifrån mig!

Nu har jag ändå varit sådär spontant härligt galet knäpp som många av er andra är. Skoja! Så himla stor grej är det inte, men i mitt liv är det faktiskt lite wild and crazy att jag idag – på en tisdagkväll – ändrade om hela helgens plan med en fingerknäppning till följande: tågresa med Isak till Örebro på fredag. Där hämtar mina föräldrar honom och jag stannar kvar till på söndag hos min bror som fyller femtio, tillsammans med min andra bror. Sedan kommer mina föräldrar med Isak och vi tar tåget hem igen. Karl och Alex stannar i Stockholm. Alltså! KÄNNER NI VINDDRAGET FRÅN DEN HÄR PLANEN SOM KOM SÅ PLÖTSLIGT?! Swoooosh! Vad vi skulle ha gjort från början? Suttit i soffan… har lite ångest över att det inte blir av nu. Men ibland måste man bara våga vara vild, faktiskt.

Isak på Drottningholm i september 2016. Typ sist jag gjorde en spontan resa.
||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.