web analytics

Hemma!

Jaha. Swoooooosh. En vecka är över. Tidens gång är det obehagligaste jag vet. Dels för att den är så snabb, men också för att den kommer att vara så himla långsam nu när jag bygger upp den här sidan igen. VARFÖR GJORDE JAG INTE SOM JAG TÄNKTE FRÅN BÖRJAN? Sak jag ångrar bittert just nu. Men men. Man lär sig ju rätt mycket på att vara dum ska ni veta, så vad som än händer med den här bloggen i framtiden, kommer jag aldrig mer lita på en supportperson som säger ”jaja, men sedan loggar du bara in och fortsätter som vanligt”. För så var det ju inte alls. Som tur är, gjorde jag en exportfil av bloggen i mitten av augusti. Som synd är fixade jag om temat jag älskade och inte alls kan minnas vad det heter, och alla kategorier efter det.

Hursomhelst. Nu ska jag börja läsas en ny bok (Vassa föremål av Gillian Flynn), tycka synd om mig själv (pga begynnande ryggskott) och äta helt sjukt goda knäckemackor med dijonsenap, ost och tomat. Hej så länge!

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.