web analytics

Lever livet

Har spenderat större delen av dagen vid en pool med gårdagens mascara under ögonen, ett ljummet glas vin i handen och Det där som nästan kväver dig av Chimamanda Ngozi Adichie på plattan (tack för tips!!). Under ett parasoll givetvis. Gillar fortfarande inte att vara i direkt sol sådär överdrivet mycket, men nu när jag är medelålders är jag tydligen ändå tillräckligt gammal för att uppskatta solsemester i några dagar.

Saker som hjälper solsemestern på traven: natten. Vi bor mitt i ett naturreservat, under en stjärnhimmel som är helt ostörd från stadsljus. Jag vet inte hur jag ska beskriva den, men den är ta mig fan helt fuck butt amazing om ni ursäktar.

Så. Nu ska jag fortsätta läsa bok.

||||| 0 Gilla! |||||

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.