Bäst den här veckan

Fy fan vad jag älskar att bada i sjöar och hav ska ni veta. På grund av detta har det känts lite deppigt att augusti redan har betett sig som höst, trots att jag egentligen gillar hösten, för fram till igår hade jag bara fått till ett bad den här sommaren. Men igår, IGÅR, när min väderapp som vanligt hade fel och solen sken istället för att gömma sig bakom moln och blås, drog jag snabbt på mig bikinin, någon slags positiv inställning till livet och gick ner till sjön. I espadrillos, för det är tydligen sjukt bra att ha på fötterna när man ska gå långt. Har ni inte hört det? Nej, men det kanske ni har missat eftersom att det visade sig vara en sjukt dålig idé som medförde en hel del lidande. Till mitt försvar hade jag glömt ungefär två km av vägen och tänkte att det skulle bli 4 km tur och retur och inte över sju.

Hur som helst. Är officiellt tant nu, för tydligen tycker jag att badvatten som ligger strax under arton grader är ”uppfriskande”. När det har slutat svida i skinnet av kylan, vill säga. Jävlar vad kallt det var när jag hoppade i. Kändes nästan som att huden fick ångest, men efter ångesten var det riktigt skönt. Badade säkert en kvart innan jag gick upp och bytte om bredvid ett skotskt bröllop, som tydligen skulle mingla precis ovanför bryggan.

Efter det gick vi till en park och åt pizza, sedan gick vi hem till vår gata i stan och jag satt ute och drack alkoholfri öl och blev hög på livet och tänkte att fan om jag inte ska bli en året-runt-badare nu. Det var dock innan jag vaknade till mulet, snålblåst och en temperatur som försökte lura mig att den var 17 grader i morse. Alla bad utanför sommarmånaderna kommer som vanligt att ske i badkaret. Men det tar inte bort det faktum att det var en otroligt bra idé att gå iväg och bada igår. Espadrillosarna och alla blåsor till trots!

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.