Min nya hobby

Jag har ganska länge inte pallat måla naglarna för att det har känts så värdelöst att lägga dyrbar tid på något som flagar så fort det torkar. Men så fick jag ett kit med Depends 7 days nagellack av Katta i ”grattis, du har fött barn”-present och jäklar vad det satte igång något. Jag har inte haft en nagellacksfri dag sedan dess. För vet ni vad jag insåg? 1) nagellackspyssel är perfekt egentidspyssel om man som jag har en sambo som respekterar torktiden och tar hand om barnen under den 2) torktiden är perfekt att kombinera med bokläsning. Dessutom håller både depends och opis nagellack asbra. I alla fall så länge jag inte rasslar med papper på kontor. Så ja. Jag har nog hittat hem nu, om hem innebär färgglada naglar. Och det gör det väl?

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.