När de egna sömnproblemen inte räcker

Nej men jag hatar tydligen att sova, för trots att jag inte klarar skräck längre sade jag ja när brorsan frågade om vi skulle se den här som ”nog inte var så äcklig”:

I ungefär tio minuter tittade jag. Sedan var jag tvungen att googla slutet, för att se hur bra allt skulle sluta. ”Bra”. Det var ungefär trippelt så obehagligt att läsa om filmen, som att faktiskt se den. Så nu kommer jag inte våga sova i ett hus med speglar i någonsin igen. 

Till mitt försvar så hade jag inte sett filmaffischen innan vi började kolla, och jag tyckte att min bror sade att den hette Kockhula. Hur obehagligt kan något som heter Kockhula vara liksom? Förmodligen inte ens hälften så obehagligt som något som heter Oculus. 

||||| 0 Gilla! |||||

You may also like

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.